Ferestre din profile PVC - Calita Depot
Calita Depot

Acoperis tigla metalica Wetterbest

Ferestre din profile PVC

Ferestrele de mansarda prietene cu natura, cu profile din PVC sunt realizate din material reciclat pana la 63%. in plus, materialele folosite la fabricarea acestora, precum sticla, profile PVC, componente din aluminiu si otel pot fi refolosite, practic, in proportie de 100%.

Profilele multicamerale au armatura din otel galvanizat. Materialul nu absoarbe umezeala, ferestrele fiind durabile si rezistente la coroziune. Profilele din PVC sunt realizate pe baza de stabilizator de calciu si zinc.

Designul ferestrelor de mansarda FAKRO, orientarea lor spre cer, asigura mult mai multa lumina naturala decat prin ferestrele verticale.

Siguranta, durabilitatea si calitatea materialelor folosite sunt o preocupare permanenta pentru FAKRO. Ferestrele sunt rezistente la conditii meteorologice nefavorabile, tocmai de aceea oferim garantie pe viata pentru rezistenta sticlei la grindina. De asemenea, materialul nu absoarbe umezeala si nu trebuie vopsit.

Ferestrele de mansarda nu inseamna numai lumina, ci si acumularea caldurii in timpul iernii si mentinerea acesteia in interiorul incaperii. Sistemul thermoPro imbunatateste eficienta energetica cu pana la 15%, garanteaza durabilitatea ridicata, asigura etanseitatea perfecta si faciliteaza procesul de montaj al ferestrei.

Acestea sunt destinate incaperilor cu nivel ridicat de umiditate precum bucatariile si baile, insa pot fi montate inclusiv in camere de zi, dormitoare si camera copiilor.

Ferestrele de mansarda FAKRO reprezinta solutia optima pentru proiectele de mansardare noi, dar si pentru inlocuirea ferestrelor deja existente. Acestea pot fi inlocuite fara a deteriora captuseala, in timp ce intregul proces de montaj este rapid si usor.

Ferestrele cu profile din PVC se potrivesc oricarui design de interior, acestea fiind disponibile si in nuante de stejar auriu sau pin.

Ferestre din profile PVC

 

  • Un design popular de ferestre, unde balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei, proiectate pentru incaperi cu umiditate ridicata.
  • Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei permite operarea uşoara şi blocarea in doua pozitii de intredeschis
  • Curatarea facila a geamului exterior şi operarea accesoriilor exterioare cand fereastra este rotita şi blocata la 180°.
  • Rezistenta sporita la efractie - sistemul topSafe.
  • Termoizolatie, durabilitate și etanșeitate sporite - sistemul thermoPro.
  • Gama larga de accesorii interioare şi exterioare.
  • Posibilitatea de a fi dotate și ulterior cu sistem electric de actionare.
  • Unghiul de instalare: 15-90°.