Ferestre FAKRO cu dubla articulare preSelect MAX - Calita Depot
Calita Depot

Acoperis tigla metalica Wetterbest

Ferestre FAKRO cu dubla articulare preSelect MAX

O noua generatie de ferestre cu dubla articulare, cu doua functii separate de deschidere a cercevelei: prin articulare mediana sau prin articulare superioara.

Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0 si 45°, solutie ce mareste spatiul de utilizare al incaperii si ofera o priveliste nelimitata spre exterior.

Articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180° in vederea curatarii geamului exterior sau operarii ruloului parasolar. Sistemul de balamale inovator permite utilizarea in siguranta: cand una dintre articulatii este activa, cealalta este blocata.

Metoda de deschidere poate fi schimbata prin intermediul inversorului preSelect pozitionat la mijlocul tocului, accesibil cand fereastra este deschisa.

Manerul de operare montat in partea de jos permite operarea usoara si fixarea ferestrei in doua pozitii de intredeschis.

Curatare facila a geamului exterior si operarea accesoriilor exterioare atunci cand fereastra este rotita si blocata la 180 grade.

Disponibile cu geam termoizolator U5 sau U3. Pot fi fabricate la comanda si cu alte variante de geam.

Sistemul thermoPro imbunatateste calitatea si performanta ferestrelor de mansarda.

Construite in sistemul topSafe ce confera rezistenta sporita la efractie.