Tabla cutata Wetterbest W10 - Calita Depot
Calita Depot

Acoperis tigla metalica Wetterbest

Tabla cutata Wetterbest W10Tabla cutata Wetterbest W10 cu profil trapezoidal este disponibila in doua dimensiuni pe latime, 1150 mm, respectiv 870 mm. Cu inaltimea cutei de 10 mm, tabla cutata Wetterbest W10 poate fi folosita la lucrari de placare si invelire pe suport continuu. Este ideala pentru proiecte industriale, la exteriorul respectiv interiorul constructiilor, pentru acoperisuri, pereti si diverse aplicatii cu rol estetic, cat si pentru acoperirea constructiilor civile (case, blocuri, birouri) si placarea gardurilor si a zonelor de sageac ale acoperisurilor.

 

Materie prima: Tablă din otel galvanizat la cald prevopsit
Grosime: pana la 0,50 mm
Strat protectie vopsea: 25 μm/35 μm/50 μm/60 μm
Lungimi panouri: pana la 3000 mm

Descriere

Tabla cutata Wetterbest W10 prezinta o greutate specifica mica, fara efecte negative asupra incarcarii constructiei. Este incombustibil si nu influenteaza clasa de rezistenta la foc a constructiei.

Domeniul de utilizare:

Panourile de tabla cutata W10 cu profil trapezoidal sunt folosite la placari in cazul diferitelor solutii de amenajari la exteriorul, respectiv interiorul constructiilor, pentru invelitori de acoperisuri montate pe suport continuu, imprejmuiri etc.

Transport, manipulare si depozitare:

Tabla cutata se livreaza paletizata, pentru evitarea deteriorarii. Este obligatorie stocarea in spatii uscate si aerisite, ferite de actiunea directa a soarelui, a umezelii si a materialelor cu potential agresiv (ex. mortar, acizi, pamant etc).

Tabla cutata Wetterbest W10 este recomandata pentru placari si anvelopari interioare si exterioare, constructie garduri si imprejmuiri, sageac etc.