Ferestre pentru case pasive sau cu inalta eficienta energetica - Calita Depot
Calita Depot

Acoperis tigla metalica Wetterbest

Ferestre pentru case pasive sau cu inalta eficienta energetica

Structura speciala cuprinde un geam supertermoizolator amplasat intr-o cercevea mai groasa - comparativ cu ferestrele obisnuite - si un sistem de cinci garnituri de etansare.

Structura speciala minimizeaza fenomenul puntilor termice si confera o izolatie foarte buna.

Balamalele amplasate deasupra jumatatii inaltimii ferestrei influenteaza pozitiv functionalitatea.

Manerul montat in partea de jos a ferestrei permite operarea usoara. inchiderea se face prin intermediul incuietorii multipunct cu fixare in partile laterale.

Curatarea facila a geamului exterior si operarea accesoriilor exterioare cand fereastra este rotita si blocata la 180 grade.

Lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid.

Lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic.

Rezistenta sporita la efractie - sistemul topSafe.

Gama larga de accesorii exterioare si interioare cu operare manuala.

Unghiul de instalare: intre 15 si 70 grade.

FTT U8 Thermo - ferestrele viitorului

Structura inovatoare a ferestrelor FTT U8 Thermo asigura o izolatie termica excelenta si economii mari de energie. FTT U8 Thermo, cu un coeficient Uw = 0.58 W/m2K, sunt cele mai "calduroase" ferestre de mansarda de pe piata cu un singur pachet de geam termopan. Acest coeficient depaseste considerabil cerintele in domeniu, cerinte care vor intra in vigoare in anul 2021. FTT U8 Thermo sunt special destinate caselor pasive, fapt confirmt si de certificatul Passive House.

FTT U8 minimizeaza schimbul de caldura cu exteriorul, reducand astfel cheltuielile cu incalzirea locuintei pe timpul iernii sau racirea pe timpul verii.


Certificatul PASSIVE HOUSE pentru FAKRO FTT U8 Thermo


Structura inovatoare, conceputa pentru a fi utilizata in constructiile pasive, minimizeaza schimbul de caldura cu exteriorul.
Structura speciala cuprinde un geam supertermoizolator amplasat intr-o cercevea mai groasa - comparativ cu ferestrele obisnuite - si un sistem de cinci garnituri de etansare.

FTT U8 Thermo este un sistem compus din fereastra de mansarda FTT U8, rama de etansare EHV-AT Thermo si setul de izolare XDK.