Scari de acces la pod - Calita Depot
Calita Depot

Acoperis tigla metalica Wetterbest

Scari de acces la pod

Scarile FAKRO de acces la pod

FAKRO ofera variate modele de scari de acces la pod, adaptate cerintelor oricarui client. Toate scarile FAKRO asigura o izolare foarte buna, reducand pierderile de caldura. Satisfac cerintele normelor EN 14975:2006. Cel mai cunoscut model este LWS. Totusi, cu un efort financiar minim, puteti opta pentru modelul LWK. Scara LWK are usa alba si este dotata cu maner de sprijin si mansoane de protectie (pentru cele cu 3 parti pliabile). LTK Energy este recomandata acolo unde se pune accent pe economia de energie. Unde nu este suficient spatiu pentru deschiderea unei scari modulare, poate fi montata scara culisanta  LDK, cu un design asemanator scarii LWK. In plus, pentru spatiile in care este important ca scara de acces la pod sa previna raspandirea fumului si a focului, sunt disponibile LWF si LSF Antifoc. Un alt avantaj al utilizarii LSF este montajul rapid si posibilitatea de a le monta in spatii mai mici.

Acolo unde scara este utilizata in mod frecvent, recomandam scarile modulare metalice LMS sau LMK. Modelul LMK este dotat cu maner de sprijin iar usa este finisata in alb.

Scarile pantograf LST, LSZ sunt recomandate pentru spatiile mai mici, unde montajul scarilor modulare nu este posibil. In plus, datorita mecanismului unic, ele pot fi actionate cu ajutorul tijei, solutia ideala pentru incaperile cu inaltime mare.

Pentru incaperile in care exista suficient spatiu, puteti opta si pentru scarile "morarului" MSU . Constructia simpla si solida a acestora le recomanda ca o solutie foarte buna acolo unde spatiul din pod este foarte utilizat.

Scari modulare din lemn pentru acces pod

Scari modulare din lemn pentru acces pod

 

Scari modulare din lemn pentru case pasive sau cu inalta eficienta energetica

Scari modulare din lemn pentru case pasive sau cu inalta eficienta energetica

 

Scari modulare metalice

Scari modulare metalice

 

Scari pantograf 

Scari pantograf

 

Scari rezistente la foc

Scari rezistente la foc

 

Scara "morarului" MSU Universal

 Scara "morarului" MSU Universal