Tigla metalica Ploiesti / Prahova - Calita Depot : tigla metalica Wetterbest
Calita Depot

Acoperis tigla metalica Wetterbest

Tigla metalica

Vindem si montam tabla tip tigla, tabla cutata si ferestre de mansarda, in special pentru Ploiesti - Prahova si imprejurimi. Avem ca principal obiect de activitate comercializare si executia sistemelor complete de acoperis metalic folosind tigla metalica de calitate Wetterbest®.

Produsele Wetterbest® sunt produse de calitate superioara, dezvoltate ca material pentru acoperisuri. Au durata de viata mai mare decat invelitorile traditionale din tigla ceramica sau tabla zincata, fiind compatibile cu orice tip de construcţie: case, blocuri de locuinte, case de vacanta, institutii publice, spatii comerciale, hale industriale, proiecte de renovare sau constructii noi.

Tigla metalica Wetterbest® se remarca prin rezistenta mecanica la actiunea factorilor de mediu, prin compatibilitatea cu orice tip de construcţie, prin greutate specifia redusa, cantarind de 7-10 ori mai puţin decât tiglele ceramice şi cele din beton, prin gama variata de culori si dimensiuni, avand o durata medie de viata de 50 de ani.

Rezistenta la foc. Grad ridicat de rezistenta la propagarea si raspandirea focului.

Durata de viata: un acoperis din tigla metalica, daca este montat conform recomandarilor specialistilor, trebuie sa aiba aceeasi durata de viata ca si constructia pe care a fost montat, minimum 50 - 60 de ani. Tigla metalica este rezistenta la ploaie, vant, ninsori, mucegai, astfel acoperisul de tigla metalica nu va fi afectat de acestea.